Informatie

Manicure

Uw handen zijn mischien wel het meest gebruikte lichaamsdeel en tevens uw visitekaartje.
De manicurebehandeling is zeer geschikt voor mensen die hun natuurlijke nagels prefereren en deze graag goed willen onderhouden en verzorgen.
De nagelriemen worden verwijderd en de nagels worden gevijld. Vervolgens worden de nagels afgelakt in een kleur of met een transparante lak. Indien gewenst kunnen de nagels ook "French" worden afgelakt, dit betekent dat de vrije rand wit is en het nagelbed naturel. Als laatste worden uw handen gemasseerd met een verzorgende creme.

Acryl

Ook voor een mooie set acrylnagels kunt u bij mij terecht.
Uw nagels kunnen worden verlengd met acryl doormiddel van een tip of een sjabloon.
Verschillende kleuren zijn hierbij mogelijk.
Bent u een nagelbijter dan kunt u uw nagels laten verstevigen door een laagje acryl. Het laagje acryl zorgt er ook voor dat u niet of minder gaat nagelbijten.
acrylnagels
acrylnagels

Gel

Heeft u mooie nagels maar moeite om uw nagels lang en sterk te houden ? Dan kunt u uw nagels ook verstevigen door middel van gel. Gel is een produkt dat uithardt onder het licht van een UV lamp. Bij deze behandeling wordt een laagje gel over uw eigen nagel aangebracht, uitgehard en in vorm gevijld.
Ook nagelverlenging is met gel mogelijk. Hiervoor wordt een "tip" aangebracht.
French manicure is ook met gelnagels mogelijk.

Nabehandeling

Omdat uw eigen nagels doorgroeien onder de kunstnagels dient u, afhankelijk van de groeisnelheid van uw nagels, na 3 4 weken terug tekomen voor een nabehandeling.
Bij een nabehandeling wordt het oude produkt er grotendeels afgevijld en wordt er weer een nieuwe laag aangebracht.

Pedicure

Ook uw voeten en teennagels verdienen aandacht. Uw voeten dragen uw immers vele kilometers lang. Daarom is een regelmatige pedicure behandeling zeker gn overbodige luxe.
Uw voeten worden verwend met een massage. De teennagels worden geknipt en eelt en likdoorns worden verwijderd.
De nagels worden transparent of desgewenst in kleur afgelakt.
Ook hier kunt u uw nagels verstevigen door het aanbrengen van een laagje gel of acryl. Hiervoor geldt de prijs van een set gel- of acrylnagels.

Tijdsduur

Het aanbrengen van een nieuwe set gel- of acrylnagels kost tijd.
Voor het bereiken van een mooi resultaat heb ik ongeveer 2,5 uur nodig.

Klant bij andere nagelstudio ?

Indien u uw nagels bij een andere nagelstudio heeft laten zetten kunt u natuurlijk ook bij mij terecht voor een nabehandeling of voor het zetten van een nieuwe nagel.